VA Foods

VA Foods

Allemaal aan de allergenenvrije snacks

Diabetici, veganisten, moslims, mensen met lactoseallergie of glutenprobleem – het is voor een horecaondernemer een enorme uitdaging om rekening te houden met alle allergieën, intoleranties en wensen. Gelukkig zijn er tegenwoordig de smakelijke snacks van VA Foods, waar alle mogelijke 'probleemgrondstoffen' uit zijn. Allereerst de bekende gluten, melk, pinda's, noten en peulvruchten. Daarnaast ook ingrediënten als sesam, ei (veganisten!), soja en mosterd. De snacks zijn zelfs goed voor mensen die geen lupine, selderij, vis en schaal- of weekdieren verdragen.

Lekker verantwoord

In de recepten van VA Foods ontbreken kleurmiddelen als sulfiet en smaakversterkers als glutamaat. VA Foods gebruikt ook geen suiker, maar wel boekweit en lavas. Oftewel: veel ongezonde stoffen eruit en veel gezonds erin. En om de gezonde snacks op smaak te brengen, worden veel kruiden gebruikt, zoals ui en knoflook. In vergelijking met een gewone kroket wel de helft tot een derde meer. Bent u benieuwd hoe de producten smaken? U kunt via uw Horesca horeca-adviseur de allergenenvrije rundvlees kroketten, rundvlees bitterballen, groente kroketten, groente bitterballen, frikandellen of bamischijven testen. U ziet het al: keuze genoeg!

Mensen rijden er voor om

Grote horecaketens spelen al in op de vraag naar glutenvrije snacks. Is het eenmaal bekend dat een horecaondernemer glutenvrije snacks aanbiedt, dan rijden mensen er gerust voor om. Ze worden immers niet overal aangeboden. U kweekt er als horecaondernemer goodwill mee. En ook dat levert klanten op. De vraag is dus: wanneer begint u?

Belangstelling?

Als u eerst meer informatie wilt over de allergenenvrije snacks, lees dan het artikel over VA Foods uit ons magazine 'tlekkerst. Wilt u de verschillende snacks proeven? Neem dan contact op met uw Horesca horeca-adviseur.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER