Topking

Topking Fingerfood

Het is een donkere dag. Koud, nat, winderig. En dan komt er een groepje klanten binnen. Ze hebben zin in iets warms, iets met body. Handig als u dan de Tosti Deluxe hebt. Even ontdooien in de magnetron en na een paar minuten in het tosti-ijzer lijkt-ie lekker vers gemaakt.

Oscar Visser signaleert een trend. "Nu de economie weer volop bloeit, willen gasten meer kwaliteit, originaliteit en verrassing op hun bord." Minstens zo belangrijk: "Ze willen hier ook best meer geld voor neertellen." Het ideale moment voor Tosti Deluxe, vindt de commercieel manager van Topking Fingerfood. En dat moment kan trouwens net zo goed op een gure dag zijn als op een zonovergoten terrasjesavond.

Topking_Leverancierspagina_425x283px.jpgMeer body

Als Oscar over 'zijn' tosti praat, geeft hij een gevoel van overvloed, van rijkdom, van genot. Maar... hoe kan dat, bij een 'gewone' tosti? Hiervoor helpt hij eerst een misverstand uit de wereld: "We hebben het over een royale tosti met luchtig desembrood. In plaats van dat vierkante casinobrood creëerden wij brood met een grillige, ambachtelijke, hardkrokante korst. Een korst waar de bloem nog op zit." De luxe van de tosti blijkt ook uit het gewicht. Maar liefst 148 gram, tegenover een normale tosti van 95 gram. Meer body dus. Tussen het lekkere desembrood zit bovendien rijkelijk beleg. Wat te denken van kaas van weidemelk en ham in de kwaliteit 1 ster beter leven?

Ze smelten de kazen...

Sommige horecabedrijven maken de klassieke tosti zelf. Wat raadt de manager hier aan? "Als je echt alles doorrekent, kun je niet tegen ons machinale product op werken. Bovendien heb je hiermee altijd een product van constante kwaliteit in de vriezer op voorraad. Iedereen kan 'm in zo'n tien seconden ontdooien in de magnetron en daarna nog een minuut of zeven in de voorverwarmde contactgrill, oven of koekenpan doen. Hij is klaar als het brood lekker knapperig goudbruin is en de kaas gesmolten. Een snel én makkelijk product dus, waarbij het lijkt alsof de tosti zo uit eigen keuken komt."

Het hele interview met Oscar vindt u in magazine 'tlekkerst en leest u hier. Neem gerust contact op met uw Horesca horeca-adviseur als u belangstelling heeft voor deze luxe tosti van Topking Fingerfood.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER