Sweet Street Desserts

Sweet Street Desserts

Wie zoet is, krijgt lekkers

Hoe kunnen we u nu over iets ongelooflijk lekkers vertellen, zonder dat u het proeft? Dat geldt zeker voor het diepvriesgebak van Sweet Street Desserts. Gelukkig willen gasten ook steeds vaker het (duurzame) verhaal achter hun eten weten. Dát kunnen we online wél prima uitleggen.

Bijna verslavend zijn de producten van het Amerikaanse merk Sweet Street Desserts. Steeds meer chefs ontdekken dat ze hiermee, in combinatie met hun creativiteit, in korte tijd een eigen dessert kunnen maken. Bijvoorbeeld met de rockslide brownie en de chocolate peanut butter stack. Dit zijn echte iconen; ze oogsten veel lof. Dat geldt overigens ook voor de zoete triple chocolate brownie en de salted caramel brulée cheesecake. En handig: alle gebakjes passen ook perfect bij de koffie en de high tea.

Verbeter de wereld...

Sweet Street Desserts komt oorspronkelijk uit de garage van de Amerikaanse Sandy Solmon. Zij won hiermee verschillende awards voor haar innovatie en creativiteit. Haar motto? 'Verbeter de wereld, begin bij je eigen bedrijf.' Sweet Street Desserts maakt daarom alleen producten die minder belastend zijn voor de wereld. Het bedrijf gebruikt hormoonvrije melk, scharreleieren van vrijeuitloopkippen en zuivere, niet gemodificeerde granen. De Amerikaanse fabriek zelf werkt ook duurzaam, met een eigen waterzuivering, eigen afvalverwerking en eigen energieopwekking uit onder meer afval.

Strategisch slim

Praktisch punt van aandacht voor de horecakeuken: het gebak heeft één nacht nodig om te ontdooien, daarna is het vijf dagen uit de koeling verkoopbaar. Dat kan alleen met de allerbeste ingrediënten en een productie die aan de allerhoogste eisen voldoet. En van iets lekkers als cheesecake dat van zichzelf al zwaar en vast is, heb je maar een klein stukje van circa 3 bij 3 centimeter nodig. Dat is genoeg voor een enorme smaakbeleving. Van dit gebak heeft u minder nodig om meer te bereiken.

Meer weten?

Lees dan dit artikel uit magazine 'tlekkerst of neem contact op met uw Horesca horeca-adviseur.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER