Smaakgeheimen

Smaakgeheimen

Vol passie run je een restaurant en maak je eigen sauzen en vinaigrettes. Als betrokken chef-kok neem je dan tips van je gasten ter harte. Vele jaren later leidde dat voor Adrie en Miriam van der Loo tot Smaakgeheimen, een verbazingwekkende lijn met onder meer eigen dressings, sauzen en dips.

Bakjes naar huis

Miriam maakte in haar restaurant altijd veel werk van haar dressings, sauzen en dips. Zó veel werk, dat gasten graag bakjes met saus mee naar huis namen. Collega-koks uit de omgeving ontdekten die lekkere en stabiele smaak ook al gauw. En nu helpt ze met Smaakgeheimen haar oud-collega's aan verschillende smakelijke basisproducten voor de keuken.

Help, een allergie

De vraag naar producten zonder suiker groeit enorm. Daarom heeft het merk inmiddels onder meer enkele dressings zonder deze toevoeging. Dankzij het toevoegen van appel of wortel behouden de producten toch een zoetige smaak. Verder zitten er in alle producten van Smaakgeheimen geen toevoegingen en de hele lijn is vrij van gluten. Deze en andere allergeneninformatie vindt u op alle verpakkingen om eventuele verwarring te voorkomen.

't Is maar dat u het weet

Nog altijd bereidt Miriam al haar producten ambachtelijk. Hiervoor gebruikt ze natuurlijke ingrediënten. Ondanks de natuurlijke ingrediënten blijven de ongeopende potjes en flesjes wel minstens vijftien maanden goed. Handig!

Interesse?

Wilt u zelf het geheim van Smaakgeheimen proeven? Miriam is regelmatig aanwezig bij de inspiratiedagen van de Horesca-vestigingen. Houd hiervoor de sociale kanalen van uw Horesca-vestiging in de gaten. In dit artikel uit magazine 'tlekkerst vindt u informatie en inspiratie.
En uiteraard informeert uw horeca-adviseur u ook graag!

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER