Pulltry

Pulltry

Creatief met kalkoen

'De snelle hap' heeft er een nieuwe dimensie bij. Want fastfood kan best betekenen dat het eten langzaam is bereid bij de maker. Dat geldt absoluut voor Pulltry, verrassend smakelijk en langzaam gegaard kalkoenvlees.

Lekker authentiek

Het is een enorme trend in Nederland: pulled pork. U weet wel, van dat suddervlees uit oma's tijd. Pulltry ontwikkelde daar een nieuwe variant op: rafelvlees van authentiek gegaarde kalkoen. Het vlees wordt lange tijd op een lage temperatuur gegaard. Deze bereiding zorgt voor smaak én malsheid.

Kies uw smaak

Pulltry is een cleanlabelproduct: gemaakt dus met specerijen, kruiden en marinade die compleet E-nummervrij zijn. Pulltry biedt drie smaakvarianten. Allereerst de zoete pineapple honey, op basis van ananas, ouderwetse kruidnagel en nootmuskaat. Daarnaast de mango curry en de populaire smoked barbecue.

Nieuwsgierig?

Probeer dit ouderwetse vlees in een modern jasje uit. Vraag een proefpakket aan via uw Horesca horeca-adviseur. Eerst meer lezen en inspiratie opdoen? Lees dan het artikel over Pulltry uit ons magazine 'tlekkerst.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER