McCain

McCain

Gemiddeld eet een gast zijn bord in twintig minuten leeg. Het naastgelegen schaaltje friet – vaak een derde deel van het diner – is dan al bijna koud. Een domper op een leuk avondje uit... Laat er nu een oplossing zijn waarmee u het verwenmoment flink vergroot én bezorgkansen creëert! Bobby de Graaf van McCain vertelt erover.

"Restaurants hebben de steeds zwaarder wordende taak om de kritischer wordende gasten weer te verleiden." Dat zegt Bobby de Graaf. "Gasten willen bijvoorbeeld niet dat standaardfrietje op hun bord dat ze ook bij de shoarmaboer en cafetaria krijgen." Daarom legt zijn werkgever McCain de focus op producten met een coating. "Die coating houdt de warmte gevangen, tot wel twintig minuten."

McCainLeverancierspagina_425x283px.jpgVrienden maken met friet

Door het steeds drukker wordende leven willen mensen in hun vrije tijd genieten met familie en vrienden. "Tegenwoordig combineren mensen dat meer met uit eten gaan. Als ondernemer gaat het dan om het creëren van het ultieme verwenmoment, altijd en overal. Producten met een heldere coating bieden hiervoor de oplossing. Het zorgt voor een 'vers-uit-de-frituurbeleving', zelfs na twintig minuten", aldus Bobby. Ideaal dus om zowel aan tafel als bij bezorging een wow-ervaring te bereiken.

Friet met een v?

De coating paste McCain ook toe op een nieuwe, verrassende aardappelwedge; eentje in V-vorm. Horeca die écht iets bijzonders wil? Die scoort gegarandeerd met deze zogeheten crispers. "Hij heeft naast de warmhoudlaag een krinkel en schil!", vertelt marketingspecialist Bobby. "De vorm ziet er heel leuk uit. Hierdoor voegt hij echt waarde toe op het bord van je gast." Zaken die met bezorging bezig zijn, verlengen volgens de marketeer dankzij de crispers hun moment. "En serveer je ze op een bord, dan geef je ze net zo'n hoge eetbeleving mee als het hoofdgerecht. Gevolg? Een upgrade van het totaal!"

Feest in veel varianten

Het hele aanbod van McCain met warmhoudlaag heet het staycrisp-assortiment. Naast de crispers bestaat dit uit friet in 6 en 9 millimeter en varianten met schil voor een meer ambachtelijke uitstraling. Daarnaast kreeg de innovatieve, U-vormige friet fry 'n dip van het merk een upgrade met de warmhoudlaag. Ook hiervan biedt het merk een variant met schil. McCain-collega's zeggen vaak: friet is feest. Met zo veel keus klopt dat beslist.

Het hele interview staat in magazine 'tlekkerst en leest u hier. Neem gerust contact op met uw Horesca horeca-adviseur als u belangstelling heeft voor het staycrisp-assortiment van McCain.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER