LA Food

LA Food

BurgersLeverancierspagina_425x283px.jpgGave burgers

Als je als kok slechts een broodje om je hamburger doet, ben je in feite 'weg'. Hoe zorg je ervoor dat het eten van een simpele hamburger verandert in een Latijns-Amerikaans of zelfs Iers feestje? Hoe creƫer je zo'n gave (wereld)burger? LA Food ontdekte dat er relatief weinig ingrediƫnten op de markt zijn om burgers van een smakelijke en bijzondere aankleding te voorzien. Hier sprongen ze op in.
LA Food haalt daarom de aankleding van de burgers vooral bij kleine (buitenlandse) bedrijven, boerderijtjes die echt iets speciaals maken. Met de sauzen, de broodjes, de meest trendy topics en de burgers maakt u in een handomdraai een feestje van uw burger. Maar LA Food biedt nog meer. Naast de burgers zijn ook de hotdogs van onze samenwerkingspartner enorm populair.

Hotdog is hot

Streetfood is hot. En dus is de hotdog dat ook. Helemaal in 2017, het jaar van de hotdog. En als u weet dat er zelfs een streetfoodkraam is die een Michelinster kreeg voor producten van amper drie euro, dan beseft u: hier liggen kansen. Ook bij de hotdogs geldt: denk voor de lekkerste combinaties out of the box en zorg dat de aangeklede hotdog een feest voor het oog is. En dat kan met de vier soorten hotdogworsten, de broodjes, sausjes en de natuurlijke, grove relishes van LA Food. U maakt er met de juiste aankleding zo een culinair gerecht van.

Zelf testen en proeven?

Wilt u de cheddar, sausjes, broodjes en burgers van LA Food uitproberen? Of wilt u liever de hotdogs van LA Food proeven? Vraag dan een monsterpakket aan bij uw Horesca horeca-adviseur. Soms organiseert Horesca met LA Food een workshop om inspiratie op te doen voor het bereiden van burgers en/of hotdogs. Heeft u interesse? Neem dan contact op met uw horeca-adviseur.

Meer lezen of bekijken?

Eerst meer lezen kan uiteraard ook. In dit artikel uit magazine 'tlekkerst vindt u informatie over de burgers van LA Food en dit artikel gaat over de hotdogs. Inspiratie gegarandeerd! De video's over de burgers en hotdogs zijn ook de moeite waard. Meer informatie over LA Food vindt u hier.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER