John van der Kroon

Aardappelhandel John van der Kroon

Eigengemaakte friet lacht je tegemoet

De klanten van aardappelhandel John van der Kroon zijn succesvol met hun ambachtelijke friet.
Doordat zij kiezen voor eigengemaakte friet kunnen ze zich onderscheiden van vakgenoten die kiezen voor de welbekende merken die je op elke hoek van de straat koopt.

Inzetje_vdKroon_425x283px.jpgDa's lastig kiezen

John van der Kroon geeft Horesca-klanten graag tips voor het kiezen van de juiste aardappelen én aanpak. Dat kiezen, is best lastig. Er bestaan wel drie tot vierduizend aardappelrassen en niet elke grote aardappel is frietgeschikt. Bij John van der Kroon wordt er dan ook voortdurend getest in samenwerking met horecaondernemers. Als zij enthousiast zijn, gaat John ermee verder. De keuze voor de juiste aardappel heeft immers veel invloed op de friet.

Zelf aan de slag?

Lees dan dit artikel uit magazine 'tlekkerst waarin John van der Kroon aangeeft welke stappen u kunt zetten om het verschil te maken met eigengemaakte friet. Gelijk proberen? Vraag dan een proefzak met aardappelrassen aan. Of probeer de ambachtelijke friet uit bij een demosessie van John van der Kroon. Liever eens meelopen met een vakgenoot en zo het hele proces ervaren? Meld u voor dit alles aan bij uw Horesca horeca-adviseur.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER