Gourmet salades

Gourmet Salades

U kent dat wel: als u veel met broodjes of salades werkt, is het supermakkelijk dat uw sausflesjes voor het grijpen staan. Wel jammer dat het dan gekookte, houdbare sauzen zijn; (koel)vers smaakt immers een stuk lekkerder. Maar ja, tijd om die zelf te maken, is er niet...

Jaren werkte hij in de betere restaurants, tot hij de uitdaging vond om zijn kennis te gebruiken voor meer gasten... "Ik ben nog steeds aan het koken en roeren, alleen nu in iets grotere potten", vertelt Roland Ooink, culinair ontwikkelaar bij Gourmet Salades. Voor alle drukke ondernemers, medewerkers met beperkte vakkennis en horecabedrijven op zoek naar een smaakboost bedacht hij een verrukkelijke oplossing: koelverse sauzen voor broodjes, salades en friet.

GourmetLeverancierspagina_425x283px.jpgKnapperige, verse saus?

Zijn horeca-achtergrond inspireerde Roland tot zes sauzen om uw vingers bij af te likken. Met zo veel bestaande soorten zijn we wel benieuwd: wat maakt deze zo bijzonder? "Veel mensen in de horeca werken met kooksauzen. Die zijn lang houdbaar. Nadeel echter? Je gast heeft minder versbeleving. Daarom ontwikkelde ik koelverse sauzen, op basis van onze eigen mayonaise en met toevoeging van verse ingrediënten. Je herkent het verschil met een kooksaus meteen. Zo zie je in de ene Gourmet-soort bijvoorbeeld de verse stukjes groene peterselie en heb je bij de andere zelfs het knapperige uitje tussen je tanden."

Twee werelden in één fles

Ongeopend blijft de saus in de koeling zeker 21 dagen goed. Wie de fles 'ontkurkt' en 's avonds in de koeling zet, heeft er zeker nog zes dagen plezier van. Tijd genoeg dus om 'm op te krijgen, want er zit minder dan een halve liter in. En dankzij de handige doseerfles zet u er ook simpel een creatief streepje mee op het bord.

Praatjes vullen geen gaatjes

Volgens Roland bewijst dit product zichzelf. Ga daarom blind testen met uw houdbare kooksaus en Gourmet. Uw Horesca horeca-adviseur helpt u graag met deze smaaktest. Eerst meer inspiratie opdoen? Lees dan dit artikel uit magazine 'tlekkerst.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER