Gary's home-baked products

Gary's home-baked products

Wie zoet is krijgt lekkers

Hoe maken we de koffiebeleving in Nederland nóg groter? Door behalve een bewuste koffiekeuze ook een strategische keuze te maken voor het lekkers náást de koffie. Wie dat slim doet, komt al snel uit bij traktaties die zich ook prima lenen voor inzet als dessert... Twee vliegen in één klap!

Leverancierspagina_425x283px.jpgAmerikaanse appeltaart

Worteltjestaart heet in Amerika carrotcake en is er razend populair. Carrotcake is eigenlijk de appeltaart van Amerika. In Nederland zijn we zó gewend aan zoete appels, dat het een tijdje duurde voordat we iets anders accepteerden. Maar als je wortel gebruikt, krijg je óók zo'n lekker zoete smaak. Vandaar dat Nederland hier inmiddels eveneens aan verslingerd raakt. Vanwege het grote succes van de carrotcake komt Gary's daarom nu met een nieuwe variant: de pineapple carrotpie.

Handige combi

Het idee van de pie komt van uncle Saul, de home-made-receptenmaker en oom van bedrijfsoprichter Gary Feingold. Hij liet zich ook inspireren door andere vruchten van het land. Dat leidde tot nóg twee nieuwe verwennerijen: bosvruchten cheesecake en redvelvet muffin. Net als de pineapple carrotpie zijn deze twee ideaal voor bij de koffie én om te verwerken in een dessert. Opmerkelijk aan het Amerikaanse gebak is daarbij dat kunstmatige stoffen voor geur, kleur en smaak ontbreken. Net als conserveringsmiddelen.

Speel in op het seizoen

Naast dit lekkers heeft het Amerikaanse bedrijf ook specifieke seizoensproducten. Een typisch winters product dat Gary's slechts tot maart presenteert, is de stoofperentaart. Lekker als gebak óf – in kleinere porties – als dessert met bijvoorbeeld kaneelijs.

Lekker experimenteren?

Test nu vrijblijvend wat deze smakelijke producten voor úw keuken betekenen. Vraag uw Horesca horeca-adviseur om een proefpakket. Lees meer over de lekkernijen van Gary's home-baked products in magazine 'tlekkerst.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER