Flying Flavours

Flying Flavours

Crispy en kruidig uit exotische keukens

Waterkastanje, kokosmelk, gembersiroop – welk cafetaria serveert dit? Toch verdient de mix van deze smaken een plekje in de vitrine als er koriander, komijn, kurkuma en venkelzaad doorheen zit én een laagje paneermeel omheen gaat. Want dan ineens is het een 'oer-Hollandse' snack met wereldse smaak.

De hierboven genoemde ingrediënten zitten in de Surinaamse kerriemasalakroket XL en mini. En dat maakt deze snacks van Flying Flavours heel onderscheidend. In het recept zit een smeltkroes van de Javaanse, Hindoestaanse, Chinese en Indische keukens. Een test onder vleeseters leidde tot een verrassing: mensen hadden niet door dat deze snack met groentevulling vegetarisch is.

Flying Flavours_Leverancierspagina_425x283px.jpgKruidige kroket

Als tegenhanger van de vegetarische variant presenteert Flying Flavours ook twee smeuïge vleeskroketten: de Indische Rendang met rundvlees en de Thaise Rode curry met kip, in maatje XL (70 gram) en mini (30 gram). In de currykroket zit een mix van smaakmakers waaronder knoflook, laos, kokosmelk, citroengras en verschillende kruiden. Flying Flavours heeft hiervoor een van de bekendste varianten van de Thaise curry's genomen en rode pepers toegevoegd voor extra pit.

Geen 'herrie' nodig

Een zakje mosterd of andere 'herrie', mag achterwege blijven. Deze kroketten hebben volop smaak en aroma van zichzelf. U hoeft er dus niets bij te doen. Wilt u toch iets toevoegen? Serveer bijvoorbeeld de currykroket dan met limoenmayonaise of sausjes op basis van yoghurt. Dan wordt hij wat milder.

Nieuwsgierig?

In dit artikel uit magazine 'tlekkerst leest u meer over de snacks van Flying Flavours. Het is ook mogelijk om een sample te bestellen. Neem voor meer informatie gerust contact op met uw horeca-adviseur.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER