Croquetas

Croquetas

Inzetje_Croquetas_425x283px.jpgUit de speelkamer van de smaak

In Spanje is het een delicatesse. Sinds kort veroveren de bijzondere bites ook Nederland. Waar dit over gaat? Croquetas, hapjes in allerlei smaken en verpakt als kroketje of bitterbal.
Twee Spaanse sterrenchefs bedachten minikroketjes. Daarin verpakken ze bijzondere smaakcombinaties met pure ingrediënten die prima combineren met voorafjes, hoofdgerechten en desserts.

Wild, zoet - zeg het maar...

Van vlees, vis en wild tot chocolade, peer en kaas - alles gaat in de achttien verschillende Croquetas. En het liefst vers. Resultaat? Handgemaakte hapjes met verrassende smaakcombinaties. Zoals: kalfswang met wilde morieljes, geitenkaas met spinazie en pure chocolade met gekonfijte sinaasappel. In Croquetas zit gemiddeld tussen de veertig en tachtig procent aan hoofdingrediënten!
Daarbij heeft elk kroketje, naast een dikke bechamel, zijn eigen unieke paneer.

Simpel bereiden, speciaal serveren

Het mooie aan deze producten? Je hebt er geen spreekwoordelijke Jonny Boer voor nodig. Ze gaan gewoon uit de diepvries in de frituurpan. Frituur ze op 180 graden in vier tot vijf minuten klaar. Dat is alles. Zet ze eens op de menukaart als special bites en maak hiervoor pakketjes van bijvoorbeeld vijf of acht smaken. Bied ze dan in combinatie met één of twee glazen wijn aan.

Wilt u meer informatie en inspiratie? Lees dan dit artikel uit magazine 'tlekkerst of kijk eens op www.croquetas.nl. Vraag uw horeca-adviseur gerust om een proefzakje met verschillende smaken. Of meld u aan voor een proeverij. Wedden dat ook u dan om bent?

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER