Buffel

Buffalo Foods

Gaat u er ook 100% voor? Bestel dan gratis een proefmonster!

Tegenwoordig maken producenten pesto van cashewnoten en erwten in plaats van pijnboompitten en basilicum en het vruchtvlees in sinaasappelsap is veelal kokos. We kennen allemaal de voorbeelden. Daarom zijn we bij Horesca zo blij met onze nieuwe leverancier Buffalo Foods Limburg. Want die maken buffelmozzarella van 100% buffelmelk.

In de meeste mozzarella zit totaal geen buffelmelk verwerkt. Mozzarella mag buffelmozzarella al heten als er slechts 30 procent buffelmelk in zit.

U zult zien dat u met de 100% buffelmozzarella van Buffalo Foods uw gasten verrast. Het is lekkerder en luchtiger. Je proeft de pure, subtiele smaak met onder meer zijn zoetjes, zoutjes, bittertjes en zuurtjes. Mozzarella die uw creativiteit uitdaagt.

John Probst:
Er was eens... een pizzabakker
"Een pizzabakker in Nederland verkocht tijdens een festival elk jaar zo'n 500 dezelfde pizza's per dag. Zijn verkoopprijs? Circa 5 euro. Ik adviseerde hem om eens buffelmozzarella op de pizza te doen. De bakker twijfelde, vooral vanwege de hogere kostprijs, maar probeerde het toch. Hij verhoogde de verkoopprijs naar zo'n 8 euro en... verkoopt sindsdien 1500 pizza's op hetzelfde festival!"
De moraal? "Sta open en presenteer het gewoon aan de mensen. Als het lekker is, gaan ze er voor."

Wilt u eens kennis maken met dit product; klik hier.

Lees hier het artikel uit 'tLekkerst

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER