Bakx

Bakx Foods

Over flinke jongens en knapperige kip

Smakelijk. Verrassend. Onderscheidend. Ga d'r maar aan staan om dit als horecaondernemer allemaal met je snacks te bieden. Gelukkig duiken er geregeld pareltjes op die het vak een stuk leuker en makkelijker maken. Zoals kipnuggets met een jasje van cornflakes en hamburgers met 100 procent rundvlees.

BakxLeverancierspagina_425x283px.jpgMet of zonder borrel?

Een superknapperige bite, dát levert de allereerste kipnugget met cornflakes van Nederland op. Het maakt hem, los van een kindermenu, ook meteen geschikt als borrelhapje. De nuggets zitten opvallend rijk in het vlees én in een lekker krokant tempuralaagje. De premiumvariant met zijn pure kipfilet is volop getest met klanten van Bakx Foods en vergeleken met concurrerende merken. Wat blijkt? Mensen zijn razend enthousiast over de vleeskwaliteit.

Burger zonder blabla

De kwaliteit van het vlees is standaard iets waar Bakx Foods in uitblinkt. Dat geldt dus ook voor de hamburgers. De lijn past daarmee goed bij foodprofessionals die wat hoger in de markt werken. De hamburgers voldoen aan (strenge) Duitse regels en zijn gemaakt van 100 procent rundvlees. Wat de burgers verder bijzonder maakt? Alles is traceerbaar, van boer tot eindproduct. En voor elke voorkeur is er wel een variant. Zo oogt de dikke, grove homestyleburger van 195 gram als een lekker handgemaakt product en halen liefhebbers van het beste vlees hun hart op aan de angusbeefburger van 180 gram. Daar maak je echt een goedgevuld broodje mee. Ga je meer voor snel bereiden en een makkelijk hanteerbare burger in drukke uren? Dan kom je uit bij de lichtgekruide 100- of 150-gramsburger favourite.

Inspireer en 't smaakt naar meer

Meer informatie en inspiratie haalt u uit dit artikel in magazine 'tlekkerst. Er is natuurlijk maar één manier om te ontdekken of de burgers en nuggets écht zo lekker zijn: vraag een gratis proefpakket aan bij uw Horesca horeca-adviseur. Krijgt u er meteen bakadvies bij!

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER